A parafa szalagparketta fektetése hihetetlenül egyszerű, mivel az aljzathoz se ragasztani, se szegelni nem kell, már meglevő burkolatra is könnyen fektethető. 

A csaphornyok tökéletesen kialakított illesztése összefüggő és a parafa rugalmasságának köszönhetően idővel nem jelenek meg rések az illesztéseknél így biztosítva az egyszerű tisztítást és a pormentes, egészséges környezetet. Azt nem is említettük, hogy a gazdag színválaszték és a számtalan erezet minden hálószobának különlegesen meleg, természetes atmoszférát és megnyerő intimitást kölcsönöz. Ha későn fekszik le vagy reggel korán kel, léptei zaját a burkolat parafarétegének sejtjei elnyelik, megőrizve alvó családtagjai nyugalmát.

Szerző: Kobezol  2010.03.24. 12:21 Szólj hozzá!

Címkék: padló harmony szalagparketta

A bejegyzés trackback címe:

https://parafa.blog.hu/api/trackback/id/tr781864843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása